Palvelut

1 | Maanrakennus

Karkalin Kiinteistöpalvelu tekee omakotitalojen pihojen viimeistelyä eli viherrakentamista, teiden pohjatöitä ja täyttöä sekä salaojitusta. Meidän kauttamme saat pihaasi työn ja kaikki tarvittavat materiaalit, kuten salaojatarvikkeet, sepelit, hiekat ja murskeet. Halutessasi voit siis tilata meiltä koko pihasuunnitelman toteutuksen. Esimerkkiprojekteina alla pihalampi mökkipihan yhteydessä sekä ympäristöön sulautuva maakellari.

Oma pihalampi

Pintaveden sijaitessa maan pinnan läheisyydessä oma pihalampi ei jää pelkäksi haaveeksi. Vuoden 2010 projekteista on esimerkkinä laajahko viherrakennusprojekti, johon kuului tehtäviä nurmikon perustuksesta ja ojankaivuusta pihalammen kaivuuseen.

pihalampi

Maakellari sulautuu luontevasti ympäristöönsä

Maakellarit ovat tehneet uuden tulemisen ja entistä useampi haluaa säilöä omat luomutuotteensa oman pihan maakellariin. Maakellarielementtejä saa valmiina, mutta kuljetus, kaivuu ja asennustyöt on tehtävä erikseen. Karkalin Kiinteistöpalvelu on tehnyt joitakin maakellariprojekteja, joista yksi on esiteltynä alla olevissa kuvissa. Maakellari asennettiin mökin pihamaalle, jossa se sulautuu kauniisti upeaan maisemaan.

maakellari sulautuu ympäristöön

2 | Jätevesijärjestelmä

Voit tilata Karkalin Kiinteistöpalvelusta haja-asutusalueiden jätevesijärjestelmän töineen ja tarvikkeineen.

Jätevesien käsittelyyn haja-asutusalueilla löytyy mm. seuraavia ratkaisuja:

  1. wc-vedet umpisäiliöön + harmaiden vesien käsittely
  2. kuivakäymälä + harmaiden vesien käsittely
  3. Kaikkien jätevesien yhteiskäsittely: maahanimeyttämö, maasuodattamo ja laite- eli pienpuhdistamo

3 | Kiinteistöhuolto

Jos mökkisi tai talosi tarvitsee pientä remonttia tai tarvitset apua mökin pystytyksessä, ota yhteyttä Karkalin Kiinteistöpalveluun. Talviaikaan huolehdimme puolestaan lumitöistä ja teiden hiekoituksesta.

Tilasin kaivinkonekuskin töihin ensimmäisen kerran elämässäni, kun mökkitie ja -piha piti kunnostaa. Tän firman kanssa aikataulut pitää, kommunikointi toimii ja työmaa etene sovittuun tahtiin. Projektin edetessä Jari tarjosi useampaan otteeseen sellaisia vaihtoehtoja ja ideoita, joita en olisi itse edes keksinyt. Kyseessä ei siis ole mitään pelkkä ojankaivaja, vaan Jarilla on teknisen osaamisen lisäksi myös silmää estetiikalle! Taidonnäytteitä voi käydä ihailemassa myös Arboretum Magnoliassa.

− Hanna, maatalousyrittäjä